Tuesday, 12 August 2008

Benda Yang Wajib AKu Bawa

Ada 3 benda yang aku mesti dan wajib bawa dalam handbeg:

1. Beg Duit (Ini tak ada memang aku mati kutu
2. Handphone (Ini tak ada memang dunia aku tak lengkap
3. Kotak ubat n vitamin (wajib ada kalau tak aku kena patah balik umah)

3 comments:

kamar hati said...

salam kak...tq, sudi singgah & tggl jejak kat blog kamar...kamar link blog akak ye...

salam kenal & salam ukhwah...

sama la kita kak...3 barang penting yg mesti dibawa...tak lengkap klau takde...

KAKTINY said...

no. 1 ngan 2 tu .. ok.. sentiasa gak bawak.. tapi yang no. 3 tu.. lum lagi ler setakat nih.. smlm Doktor pun berleter suh start amik segala vitamin etc etc... bla bla bla.. (eden takut makan ubat weh.. vitamin tu pun kategori cam ubat gakkan bentuknya.. hihihihi)

Hertiny binti Laiman said...

Salam Kamar,
Terima Kasih sebab mengunjungi blog akak, kak tiny nak link kan blog kamar tpt akak, kak tiny suka baca n3 d blog kamar, thanks ye, rajin2 le singgah sini.

Salam Kak Tiny,
Thanks kak tiny sudi mengunjungi blog tiny nih,Jgn lupa makan vitamin tau,