Sunday, 24 August 2008

Kecut Perut

Huhu.. hari nih class English abis jam 1.00 pm. Hari ni ramai kawan-kawan dah buat oral presentasion. Cuma aku n ade beberapa kawan lagi yang belum buat. Kecut Perut aku bila tgk diorg semua pandai bercakap dalam BI. Yang aku pula lidah terbelit. Class ni sebenarnya sebagai persediaan untuk aku menghadapi semester akan datang sebab akan datang punya sem semua bahasa penghantar dalam BI.
Cuba je lah yang penting aku kena buat dulu. Tak cuba mana aku taukan?

2 comments:

Mohd Kamal said...

kengkawan asyik golak tgk sy wat public speaking.. ketara nampak tgn terketar n sora ggup..

Hertiny binti Laiman said...

Salam Kamal,
inilah prob saya. Kalau bercakap in malay sehari pun saya sanggup berdiri kat depan tapi klu English saya nak lari sebatu..
Terima kasih kerana mengujungi blog saya