Saturday, 23 August 2008

ORal In English

Adoi..terkejang lutut aku bila tadi tutor aku cakap ahad ni dan sabtu depan semua student kena oral presentasion depan semua. Ayoooo aku nih dah lah nak buka mulut ckp BI pun terbelit lidah apa lagi nak oral depan semua orang. Mau nyer tak terkejang lutut kaki aku tak boleh nak bediri. Bukan nyer aku banyak cakap sangat nak soal pun aku nak fikir 2 kali nak cakap in bi. Isk habislah aku kali ni. Kalu boleh tgk teks tak ape nih dia suh buat pointers je..laaaaaa nak meraung aku bile tutor aku cakap cam g2..isk...blur betullah...ntah apa jadi klu nanti aku punya turn oral presentations....memang tergeliat lidah nih....

2 comments:

Rozie said...

Insyallah mesti boleh Tiny..cuma mungkin kurang confident jer, kalau dah terdesak mesti lancarnya bercakap...ekekeke

Hertiny binti Laiman said...

Salam Kak,
Hehehe bab nih yg buat lutut bergegar...