Wednesday, 24 September 2008

Terima Kasih Abang



Lamanya tak jalan2 kat blog kengkawan, aku bz sgt2 dalam bulan puasa ni. keje kat opis pun belambak. tak larat betul rasanya ditambah dengan class pun dah bermula untuk semester september ni bertambah-tambah lagi lah ke bzian ku. Nak buat persediaan untuk raya lagi. Adoi..rasa mcm tak cukup tangan. Asigment pulak kene siapkan sebelum tutorial ke 2 pada 19.10.2008 pas tu aku ada mid exam utuk paper macro, sebelum 19 atau selepas 19.10. Pas tu pulak aku kena keje luar selama 2 minggu or 3 minggu di pensiangan sabah maybe dalam bulan 10 ni juga tapi tarikh tak comform lagi. ini arahan pihak atasan. nak tak nak kena standby pegi sana cuma tunggu arahan je. Aku target semester ni aku nak score mark nak naikkan CGPA. sebab aku nak sambung study kat uitm. Kalau CGPA tak ok macamana uitm nak terima. tapi dengan keadaan kesibokan yang melampau tahap gaban ni aku tak sure lagi boleh ke idok aku nak naikkan CGPA aku..ntahlah...serabut juga otak aku sekang ni.


Kuih raya takat ni aku baru buat satu je itupun tak abis lagi nak gulung kuih popia kecil yang ada serunding udang. Nasib baik hubby tolong golongkan. baru sebungkus siap digulung semalam. Hari ni nak sambung lagi sebungkus kulit popia lagipun inti serunding ada lagi.


Tapi apa yang buatkan aku happy sangat2 happy tahap micky mouse aku dapat kad raya..dari suami tersayang. Siap bagi suprise letak kat dalam lapotop. alih2 aku buka tgk ada sekeping kad comel pemberian abang..SAYANG ABANG...dari start bertunang sampai sekarang dah jadi suami isteri pun hubby still bagi kad raya juga..tq so much sayang.
Terima kasih daun keladi lain tahun harap2 kasik le lagi..

No comments: