Thursday, 16 October 2008

Abah Sakit

Aku dapat call dari adik aku, tengahari tadi,Terperanjant beruk aku bila adik bagitau abah sakit. Adik kata Darah Tinggi abah tinggi 200 atas 100 lebih kat bawah. Abah kata kat dr kaki abah dari paras pinggang sampai bawah selalu kebas, than abah kata belakang pinggang always sakit. AKu cakap kat adik napa abah tak p klinik sebelum ni..adik kata abah degil takmo p klinik, mak paksa abah p klinik. Baru abah nak pegi. Bersyukur aku sebab abah tak apa2..Petang abis keje aku p umah mak, tgk abah. ALHAMDULILAH..aku pesan kat abah lain kali jgn le simpan2 kalau sakit abah. nanti sakit tu melarat. Bagitau je kalau tak sihat.Nanti adik boleh bawa p klinik.
Abah cuma cakap yer je...
Semoga Abah akan cepat sembuh..aku sayang sangat kat abah..

2 comments:

Mummy Cool said...

orang tua memang cam gitu tiny.. susah nak cakap sakit dorang.. semua abah tiny cepat sembuh ya yang...

HERTINY LAIMAN said...

SALAM MUMMY..
tiny pun harap abah akan cepat sembuh..thanks mummy