Tuesday, 14 October 2008

Bila Rasa Nak Melawa

Aku tak tau ler semenjak dua menjak nih, asyik nak melawa je..aku nak pakai bulu mata palsu yang panjang nyer sesuai dengan mata aku yang kecik ni...nak pakai make up(walau kat dalam beg makeup berbagai jenis makeup yang kecil sampai yang besar, dari yang berjenama sehingga yang tak berjenama, tapi... p opis ke, tugas luar ke, ke mall ke, jalan2 dengan abang ke or p kenduri kawin ke yang pastinya muka aku tidak akan tercalit walau sehabuk makeup pun)Ntah aku pun taktau ngapa, tapi yang pastinya aku akan guna bila mood aku riang ria nak belawao..n aku sanggup pakai bulu mata palsu bila mood riang ria ada..dan mulalah aku bersolek seakan artis antarabangsa..hehehe walau tak sesempurna mana tapi nampak le perubahan pada wajah. Tapi itu pun kekadang je...bila aku rasa dan terasa MOOD RIANG RIA...hehehe dan mood itu aku tak tau bila lagi ia akan muncul...untuk aku menata rias wajah ku ini...

2 comments:

whitetulip said...

hehe...kalau aku rasa nak melawa ari2. tapi aku ni jenis simple jer..yang paling penting, sedikit eyeshadow, sedikit blusher n lip gloss jer...tara...!!!biarpun simple tapi aku puashati n yang penting, wajah aku taklah nampak sangat bertopeng..hihi..

HERTINY LAIMAN said...

hehe..betul tu karang macam pelako opera cina pulak kan?
tiny saje nak test bulu mata palsu ni..