Tuesday, 21 October 2008

Sakitnyer hati..





Baru je aku tukar bumper kereta aku, hari tu pecah kat depan adik bawa belanggar dengan kereta prado orang,Adik sondol kereta orang, Dah terbang RM5+++. Geramnyer...
pas tu 4 hari lepas tu adalah mamat buta bawa motor p potong line alih2 dia langgar tepi bumper tu. ADOI..apa lagi pecah le depan tepi bummper tu...aku rasa mamat tu pun kesakitan sebab bumper tu boleh pecah..Yang geram tu mamat tu lari mcm tu aje...isk2 tension tul lah....aku lupa nak amik nombor motor tu...kesian kat abang sebab menjadi pendengar paling setia pada rungutan aku dan tangisan aku...abang say..sabar je..nanti abang ganti...mungkin orang tu tak sengaja thats y lah dia lari takut sayang mengamuk kat jalanraya pulak..seloroh abang pada aku...
aku senyum je mendengar seloroh abang...aku tahu dialah insan yang sudi mendengar rungutan dan leteran aku...tanpa rasa jemu. dan berkarung jugalah nasihat/ceramah free yang aku terima dari abang...
Kereta ni nak duit lagi ler bulan ni...

3 comments:

KAKTINY said...

aduhaiii.... melayang ler suku dari gaji bulan ni yek.. sabar jer lah..

Kamsiah said...

hehe..takpe la..janji tuan punya keta tak apa2...keta ada spare part kan..tp kalau tuannya yg injured...naya..

HERTINY LAIMAN said...

Kak Tiny n Kak Kam,
ni yang tiny tension ni...adoi...sakit kepala bila tgk bumper kereta ni terkopek....
sib baik tiny still sabar laagi...