Friday, 17 October 2008

Sepi + Sunyi

uhuh..hari ni hubby balik kampung, aku tak dapat ikut sebab ahad aku ada class so aku ckp ngan hubby tak pe abang balik le minggu nih..tanpa aku...kesian juga tgk abang balik sorg2 tapi nak buat mcm mana aku kene hadir class mid term exam tak lama lagi..satu apa pun aku tak study lagi. Buku baru dapat...geram jugak aku rasa. Lagi pun abang balik ahad ni..aku cuma buatkan puding untuk abang bawa balik ke kampung.sorang le jawab nyer aku malam ni...minggu depan pulak kalau jadik aku p pensiangan ada keje skit nak buat 3 hari je..23hb kalau tak silap..abang pulak 23 hb ni dah keje semula..Lagipun cuti abang dah habis. 2 minggu lepas baru jumpa balik.

3 comments:

whitetulip said...

cian..sorang ka???hihi..kalo brani, kirimlah puding tuh p opis aku..huhu..

HERTINY LAIMAN said...

Salam Whitetulip..
huhu ari ni berdua..nak puding ke? meh nanti tiny antar kat opis..hehehe

Miim said...

salam,
dok elok2 tggl sorg2 tue
study...jgn temenung pulak ingat che abang...hihi..