Wednesday, 19 November 2008

Salam Sayang

Lama tak menjenguk blog kengkawan..terasa jari jemari ni nak melawat blog kengkawan..hmpir sebulan rasanya menyepikan diri dari arena blogs ni...bukan apa nak kumpul kekuatan (hahaha) kekuatan mende...aku dok perah otak nk siapkan 2 tugasan yang aku kena siapkan sebelum akhir semester..2 bulan kebelakangan ni aku mmg bz giler2...banyak keje luar yang aku kena setelkan, mana keje opis yg menggunung..mana exam dah nak hampir..next week 26 aku punya paper MACRO EKONOMICS...ayo mcm nak tercabut otak study subjek nih...sekarang nih aku kt keningau..keje..bru minggu lepas aku balik..this week dah kena pgi lagi...abang cakap this month aku ngan dia jumpa just 9 days(siap kira lagi tu)...uh...dok aku pikir keje n study aku lupa plak yang masa dgn abang pun turut terkurang sama...ampun sayang....anak abang datang sini pun tak terlayan kesian...padahal aku cadang nak cuti selesa baru nih alih2 ada arahan keje kena turun ke keningau juga selasa baru ni. cadang nak ajak diorg jalan2 kt kk...diorg pun bukan selalu dtg sini banyak keje dia kt sana...kesian adik..sorry ye makcik tak dapat nak temankan adik n suami adik jenjalan lain kali (maybe)nasib baik abang faham...aku balik ahad, abang pulak kena turun laut hari khamis...2 minggu lagi baru jumpa ........13 ada kenduri ruah kat kampung di labuan kena balik lagi...start minggu ni sampai buka sekolah banyak jemputan kahwin anak buah dan sepupu yang ku rasa tak dapat nak attnd...ni balik ahad alih2 minggu depan kena dtg keningau lagi...DAH LER TIDO TAK CUKUP....anyway aku akan mengunjungi blog kengkawan juga nanti sebab kat sini ada internet...sib baik ada klu tak mau sakit jiwa dibuatnya.....k ler nanti sambung lagi...salam sayang semua

No comments: