Monday, 16 March 2009

aku kat KL hari ni..

Aku baru sampai kat KL hari ni amik flight subuh jam 6.05 minit sebab nak p opis lagi...nak setel transport utk esok, ..letih nyer ....sampai petang duk kat opos, Lepas tu singgah kat sogo...rambang mata tgk sale kat situ...berkenan aku dengan satu beg Carlo rino..cantik tapi masaalahnya tak ade stok...aku tak nak yg display punya...dah banyak org pegang..hehehe..kesian kawan aku sampai lenguh2 kaki n tangan diorg temankan aku p jenguk2 barang...
esok nak kene p perak...awal pagi jam 8.30 pagi...apa makanan yang sedap kat sana ye? mesti byk tempat yg boleh singgah utk tempat makan n shoping time...hehehe...
tak sempat aku nak amik gambar...kamera aku bermasaalah ...geram nyer...tak pe esok setiap langkah kaki aku akan rakam setiap memori indah di perak...PERAK TUNGGU KEDATANGAN AKU......yehaaaaa

2 comments:

kakchik said...

oho, tiny kat semenanjung skrg ya, kot hari ni dah sampai perak. tak nak dtg ke kelantan ke?

tiny laiman said...

salam kak chik...
aah tiny kat perak...dah sampai semlm...insyallah kak chik...akan sampai juga tiny kat kelantan tu...