Tuesday, 24 March 2009

mee udang

selama kat perak ni...mee udang menjadi santapan harian...memang sedap, memang ummphh kata orang...hehehe...seminggu kat perak aku rasa memang seronok....dapat makan mee udang, char kue tiou udang...bab keje memang bz memanjang....tapi aku seronok dikelilingi team yang kelakar, lawak n memang tak membosankan...rasanya lepas ini aku akan merasa rindu pada rakan2 yang sentiasa menceriakan kehidupan aku di sini, walaupun tekanan kerja memang stress giler tapi itu semua cabaran...meh datang makan mee udang...kat perak...

3 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

jangan makan udang banyak sangat..byk toksik hehe..tapi kalau ada lebih tu bagi la kat saya semangkuk hehehe

Kamsiah said...

tiny...mai perak,dok kat mana...?mi udang..hehe peberet akak tu...kalau jumpa,lupa segala diet..

tiny laiman said...

SALAM..
BARU NI TINY ADA KESEMPATAN NAK TGK BLOG...TUNTUTAN TUGAS KDG@ MEMBATASKAN MASA SELAMA TINY DI PERAK HARI TU..
perak memang besh...terutamanya mee udang...adoi..tak boleh lupa...klu ada rezeki nak lagi dtg sana...

Kak Kam tiny duk dekat Changkat Jering

CC...tiny pun tak cukup sepinggan MEE Udang..hehehe