Wednesday, 18 March 2009

PERAK...

Sepatutnya semalam lagi tiny nak posh kan n3 ni...tapi memandangkan susah nak dapat perkhidmatan internet ditambah pulak dengan jadual kerje yang fit...jenuh juga...rasanya..
Semalam betolak dari Kuala Lumpur jam 10.30 pagi..tapi yang sakit hati betul mana tak janji suh berkumpul jam 8.30 pagi...dengan beg besar nak bawa alih2 jam 10.30 baru betolak yg geram tu dia p minum kiteorg tgu terpacak kat tengah panas...isk..nak naik darah dibuatnya..
bila dia datang langsung tak ada rasa besalah pada kiteorg langsung tak say sorry....geram tul..
tapi walau bagaimana pun happy sgt2 p perak..banyak pic yg aku amik...tapi tak bole nak update..nantilah ada peluang tiny update gambar ye..
ok l.e...tiny kuar dulu..ada peluang tiny cerita pengalaman kat sini di n3 akan datang..
salam sayang semua..

No comments: