Thursday, 14 May 2009

Salam Sayang

Lama dah aku tak bersihkan rumah ni....agak nyer dah dua minggu kot...macam-macam hal semenjak dua menjak ni...aku memang dilanda kebizian yang melampau2...esok aku bersama boss dengan seorang kawan akan ke keningau kerana tugas yang diberikan. tak lama dalam 2 hari je. aku macam tak sampai hati nak tinggalkan daniel tapi nak buat macam mana dah tugas. Abang pun next week baru off so terpaksalah daniel aku tinggalkan dengan mama. Gambar becuti hari tu aku tak up date lagi. internet kat rumah betebiat...ntah lah letih dah suh orang buatkan tapi sama juga..ntah apa lagi prob nyer..aku pun tak tahu. malas dah nak memikir. nanti lah aku update semua gambar2 tu..

No comments: