Monday, 24 August 2009

Selamat Berpuasa

Selamat Berpuasa..pada semua kawan-kawan blogers yang tiny sayangi...hehehe..rasanya mcm dah lama betul tiny tak mengupdatekan n3 di sinikan? Memang bz sangat2 semenjak dua menjak ni...tiny ada juga jln2 ke blog kawan-kawan blogers yang lain tapi sebagai pembaca senyap je..terhibur membaca n3 kawan2..rasa rindu nak bersembang mcm dulu ada...tapi kekangan masa dan waktu yang membataskan....
Sedar tak sedar dah nak masuk puasa hari ke 4 kan? Macam cepat jer rasa hari tu berlalu...hari ni aku cuma masak mee goreng seafood n telor goreng...cadang nak buat karipap tapi badan letih semcm...balik kerja sampai umah jam 5.00 abah nak makan mee goreng..so aku pun masakkan jelah..dah berapa hari abah nak makan mee...tapi tak dapat...hehehe...nasib baiklah hubby seorang yang cukup memahami..tak cerewet...so aku masakkan n hidangkan mee goreng seafood pada family juadah untuk berbuka...hehehe..lagipun tak sempat dah nak masak lain..
esok tak tau apa nak dimasak..tapi tekak ni teringin nak makan laksam...nampak2 nyer..kena cari resepi lagilah mcm ni...hehehe

2 comments:

KAKTINY said...

salam tiny..

wah.. senangnya cik hubby... buleh makan mee jer?... tak yah nasik?..

aduhaii... bahagianya hidup.. takyah pening2 nak fikir nak masak lauk apa and nak match dgn lauk apa.. huhuhuhu...

selamat berpuasa...

tiny laiman said...

Kak Tiny
hehehe...hubby memang mcm tu...tak cerewet...tapi kena yang penting kena hidang panas2...tak mo sejuk...kalau hidang sejuk2 punya makanan sure sikit je dia makan....hehehe...