Wednesday, 1 September 2010

LOST 10 KG dalam masa 2 Month

Syukur.....i get it.....yes..yes....bukan senang oooo..mau kc turun sampai mcm ni punya byk......walawei.....aku rasa tiap2 tahun aku punya azam mau kc turun berat badan ...hahahaha..tiap2 tahun tak pernah tercapai....sudahnya...semua org kutuk aku, mak aku, adik aku apa lagi.....HUH....kali ni....no MCD,...ko KEPSI....no COKE...NO RICE....NO COKLET (Let me Think First) hahahahaha...bende alaah ni susah aku mau tolak.......
By the way....aku dah lost 10 kg dlm 2 bulan ni......waaaaaaaaaaa......acik kayo...acik kayo.....kekekeke...aku mcm nak peluk2 je mesin timbang tu.....hahahaha
tp aku kena usaha lagi...aku nak lost dlm 15 kg...that's mean aku kena bagi tinggal berat cuma 48 kg......huh...byk tu.....o my god help me...bg aku kekuatan....sekang ni berat aku cuma 63 kg dr 74 kg.....bykkan?
Start Dr yg aku jumpa bg CERAMAH BEBAS ngan aku...so aku nekad apa yg berlaku sekalipun aku mesti kurus...aku mesti kurangkan berat....susah nyer nak jalan...bila berat aku cecah 73 kg hari tu....fuh...semput...mengah semua ada....nak solat bangun pun susah..lutut sakit...now...aku happy..sbb lutut aku dah tak probleum.....yeyeyeyeye.....
now aku kena capai semangat tinggi skit.....utk capai impian ke 48 kg...mcm cousin aku ckp...NAK 1000 DAYA TAK NAK 1000 DALIH.....hehehehe...i agree with u darl....
ok la...aku gtg dulu...next time kita story mory lagi ya....

aku sayang kamu....

mizz tiny......

No comments: