Sunday, 16 October 2011

ARGGGHHHHH!!!!

Tension gilerrrrrrrrrrrr.....2 hari kat rumah tak buat benda satu apa pun....makan, tidor, makan tidor lepas tu jalan2...adoyaiiii...apa benda dah jadi kat aku hari ni..semua yg dibuat semua serba tak kena...lepas tu masuk bilik layan lagu..layan lagu...layan lagu..bejiwang tak sudah.....
huh...ini tak boleh jadi.....aku tak boleh patah semangat...aku tak boleh kalah...aku kena kuat....
YES...YES..kena kuat....hati ni tak boleh nak ikut...kepala ni tak boleh nak layan!!
KEJE..KEJE N STUDY...aku kena fokus.......jgn dilayan sgt rasa hati...jgn dilayan sangat rasa yg pelbagai....kalau aku tak berduit...siapa nak bagi aku makan????
so forget it.....
Huh..esok aku kena set up..matlamat, visi dan misi mesti JELAS!!!!
OBJEKTIF mesti TERCAPAI....peduli apa org nak kata...yang penting AKU BAHAGIA!!!
erkkk...apa aku melalut ni...hahaha...aku fikir lain....lain pula aku nak type....hahahaha
so nak tidor dulu......esok nak bangun dengan rasa segar dan freshhhhhh from oven.!!!!
good nite all........muachhhhhh

No comments: