Monday, 1 July 2013

CUTI-CUTI SINGPORE PART 2

Hari ke-2 di singapore..

Jam 8 pagi saya dah standby utk meround singapore bersama En Hubby.. Plan MRT dan LRT serta tujuan tempat utk dilawat sudah saya simpan dalam senarai semak. hehe

Kami menaiki LRT dari stesen Al Junied ke City Hall, Tujuan pertama adalah mau menuju ke Marina Sand Bay. Tiket LRT dalam Singapore Dollar dlm 1.40 . Sampai ke City Hall kami menuju ke Marina sandbay dgn berjln kaki.. Jauh juga cuma tak terasa sangat sebab disekeliling perjalanan byk tempat2 yang menarik utk kita lihat dan ambik gambar...hehe

Ini Laluan Bas

sepanjang perjlnan menuju ke Marina Sandbay

rasa mcm di New York pula hehe


Bangunan2 ni dekat2 area marina Sandbay

sempat posing, jalan kaki nak ke marina sandby

Paling Menang....haha MR Hubby
Tak terasa Jugalah berjln kaki nak ke Marina Sandbay...seronok tgk bangunan2 yang terdapat disekeliling tu...rasa mcm kat New York...(mcm gambar dlm tv) hehe

Sambil2 jln melihat pemandangan mmg banyak gambar di ambil kat sini...

Olympic Walk

Pemandangan di Depan Marina Sandbay
 Dalam ni byk kedai, kedai makan byk yg tak Halal...kena hati2lah nak cari tpt makan kat sini.

byk kedai....kalau nak shopping sediakan duit byk2..hehe


Pemandangan yang sgt menarik Mall ni

Akhirnya sampai cita2 saya utk naik ke sini...TQ MR Hubby,,, Naik ke sini akan dikenakan Tiket Harga dlm $20.00 Seorg. Marina Sandbay di Tingkat 56.

Naik Lif ke Marina Sandbay
 

Tiket Ke Marina Sandbay
 




Pemandangan Dari Marina SandBay



 
 
Sebahagian gambar yang saya sempat rakam semasa di Marina Sandbay... Nanti saya akn cerita kan lagi...selepas dari Marina Sandbay kami ke mana pula selepas ni....Ok...
 
 
Salam Sayang....

No comments: