Wednesday, 29 July 2015

NUR ALEEYSA QISTINA

Semenjak dua menjak ni akak agak busy skit...urus si comel yang semakin membesar dan perlukan perhatian, kerja...study semua bercampur menjadi satu menjadikan akak wanita besi urat dawai bilang mak...

Tapi itu tidak menghalang akak utk terus maintain mcm besi...hahahaha

Okaylah...masih syawal lagikan?  Akak nak ambik kesempatan nak ucap salam aidilfitri buat semua... dalam kemeriahan syawal kali ni... akak tak pergi mana2 pu..open house pergi yg dekat2 saja... kebetulan date assigment kena submit 26hb julai 2015 akak bertapa dalam gua AKA bilik akak...siapkan apa yang patut...

Semalam... masa nak bobok kan aleesya...dia punya hyperaktif buat akak migrain...namun pun begitu akak layan juga cinta hati kesayangan akak tu bila nak ajak gurau2 manja...sempat lah akak tangkap video kat insta... 

Perghhhhh!!! ingat senang nak dapat video dia...akak pun tak tau semlm dia mood baik je lepas tgk iklan KFC dia terus cakap MOMOMOM....tak berhenti....kesian pun ada....tapi mana ada KFC buka TGH malam....sabar je lah...cuba tgk muka n mulut dia yang asyik kata momom tu....
hehehe...

MUKA MINTA SIMPATI BILA NAMPAK AYAM KFC....hahaha

Ni video yang sempat akak rakam....

BILA ALEESYA NAK MOMOM...


Akak chow dulu...esok2 sambung balik ye...banyak nak citer ni...hahaha


No comments: